Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Apli kortnåle assorterede farver 25 stk

SKU
1170976
Apli kortnåle i assorterede farver er velegnede til at markere placeringer på et kort eller hænge billeder på korkopslagstavler. Kommer i en pakke med 25 stk.
På lager, 1-2 dages leveringstid
Specifikationer
Kolli1
Indhold25.00
Specifikationer
EnhedÆSK
MærkeApli
Specifikationer
YdreKartonAntal0
SKU1170976
Beskrivelse
Apli kortnåle i assorterede farver er velegnede til at markere placeringer på et kort eller hænge billeder på korkopslagstavler. Kommer i en pakke med 25 stk. Brug de praktiske kortnåle med knappenålshoved og spids metalnål til at holde styr på indholdet på din opslagstavle.

Et uundværligt redskab når du skal have overblik på større projekter, huske aftaler i kalenderen eller holde styr på vigtige dokumenter. Kortnålene er gode og simple værktøjer til en overskuelig hverdag, hvor ingen papirer eller informationer går tabt.

Skab et system med de mange forskellige farver som både trykstifter, tegnestifter og kortnåle kommer i. På denne måde kan du prioritere dine gøremål og give forskellige kunder eller projekter en farve, så du ikke skal bekymre dig om at glemme vigtige arbejdsopgaver. Orienter dig på tavlen for at være sikker på, at du er helt up to date og ikke har nogen hængepartier.
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger