Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Apli tegnestifter sølv 50 stk

SKU
1170970
Apli tegnestifter i farven sølv er ideelle til at fastgøre papirer, plakater og fotos på korktavler, vægge eller træoverflader. Kommer i en pakke med 50 stk.
På lager, 1-2 dages leveringstid
Specifikationer
Kolli1
Indhold50.00
Specifikationer
EnhedÆSK
MærkeApli
Specifikationer
YdreKartonAntal16
SKU1170970
Beskrivelse
Apli tegnestifter i farven sølv er ideelle til at sætte papirer, plakater og fotos på korktavler, vægge eller træoverflader. Kommer i en pakke med 50 stk. Brug de praktiske stifter med flad snude og spids metalnål til at holde styr på indholdet på din opslagstavle.

Et uundværligt redskab når du skal have overblik på større projekter, huske aftaler i kalenderen eller holde styr på vigtige dokumenter. Tegnestifterne er gode og simple værktøjer til en overskuelig hverdag, hvor ingen papirer eller informationer går tabt.

Skab et system med de mange forskellige farver som både trykstifter, tegnestifter og kortnåle kommer i. På denne måde kan du prioritere dine gøremål og give forskellige kunder eller projekter en farve, så du ikke skal bekymre dig om at glemme vigtige arbejdsopgaver. Orienter dig på tavlen for at være sikker på, at du er helt up to date og ikke har nogen hængepartier.
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger