Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Brother P-Touch PT-910BT Cube labelprinter 36 mm hvid

SKU
3023796
Swipe for at få vist ét mere billeder
Kompakt og funktionsrig labelprinter med indbygget genopladeligt batteri og bluetooth.
På lager, 1-2 dages leveringstid
Specifikationer
MærkeBrother
Specifikationer
SKU3023796
Specifikationer
  
Beskrivelse
Kompakt og funktionsrig labelprinter med indbygget genopladeligt batteri og bluetooth. P-touch CUBE Pro giver dig fleksibiliteten til at printe labels i op til 36 mm bredde ved hjælp af din PC/Mac eller din smartphone/tablet ved brug af Brothers gratis label-apps.

Fremstil skræddersyede labels eller satinbånd på få minutter. Der er en bred vifte af farver, mønstre og effekter at vælge imellem, som kan tilføre et professionelt udtryk.

Printhastighed: 20 mm/sekund. 360 dpi opløsning for skarp og tydelig tekst og grafik. Print holdbare labels i mange farver og mønstre fra 3,5 og op til 36 mm bredde

Skab eksklusive satinbånd med personlige beskeder, du kan bruge som gavebånd.

Den indbyggede Bluetooth gør det muligt at printe trådløst fra din smartphone, tablet, PC eller Mac ved hjælp af gratis iOS- og Android-apps. Print, og genoplad på samme tid fra din computer ved hjælp af USB-kablet.

Den avancerede kniv gør dig i stand til at printe mange labels på én gang, i den rigtige rækkefølge, og gør dem nemme at pille af bagpapiret. Brother P-touch CUBE Pro bruger TZe-tape, hvilket giver dig en bred vifte af valgmuligheder, når du skal producere labels til din virksomhed.
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger