Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Edding 750 Paint Marker med en skrivestreg på 2 til 4 mm i farven sort

SKU
1103854
Edding 750 paintmarker med rund spids på 2 til 4 mm stregbredde i den klassiske skrivefarve sort.
På lager, 1-2 dages leveringstid
Specifikationer
MærkeEdding
TypePaintmarker
SKU1103854
Specifikationer
SkrivefarveSort
Antal i ydre karton400
SpidsRund
Specifikationer
Stregbredde4 mm
Kollistørrelse10
  
Beskrivelse
Edding paintmarker model 750 med rund bred variabel skrivespids på 2 til 4 mm stregbredde i skrivefarven sort.

En alsidig og hårdfør universalmarker fra Edding med rund solid skrivespids og permanent malingslignende blæk. Så uanset om der skal skrives delikat buet skrift, elegante stregtegninger eller sjove skitser og skilte – er en Edding 750 Paint Marker det ideelle værktøj.

Brandet Edding er kendetegnet ved bæredygtige og gode kvalitetsprodukter med stor ydeevne og lang levetid.

Med Edding 750 fås en marker med rund fiberspids og en skrivebredde på 2 til 4 mm, som leverer en yderst holdbar og slidstærk markering på langt de fleste overflader.

Skriv nemt og bekymringsfrit på materialer som fx metal, plastik, træ, papir, karton, pap og glas, og skab selv små kunstværker, skønne gaver og dekorative genstande til boligen.

Tussens blæk er permanent og minder egentlig lidt om maling, som det kendes fra fx vægmaling. Det skyldes at blækket nærmest lægger sig ovenpå den påførte overflade. Det gør markeren velegnet til selv helt mørke og transparente emner.

Blækket er desuden hurtigtørrende, vandafvisende og virkelig varmeresistent med en maksimal temperatur på 400 grader. Dertil er tuschen vejrbestandigt, hvilken betyder at den bibeholder sin farveintensitet i alt slags vejr, og blækket er desuden særligt modstandsdygtigt overfor fx alkohol og sprit produkter.

Med en Edding 750 kan der altså skrives tydeligt og synligt på langt de fleste former for materialer, og pennen er funktionsdygtig for en hver branche – også de med komplekse udfordringer eller mere specifikke krav.

Markerens blæk er foruden produceret uden xylen og toluene, hvilket gør tussen både lugtfri og mere miljøvenlig.

Husk at ryste pennen omhyggeligt inden brug, og nænsom pumpe blækket ned i fiberspidsen før brug.

Markeren er desuden udført af et robust aluminiumshylster, som giver et godt og solidt greb og gør den både behagelig og nem at bruge.

Slip kreativitet og fantasien løs med paintmarkere fra Edding serien 750, og leg med et gigantisk univers af smukke og æstetiske farver.
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger