Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Elba Strong-Line brevordner i A4 med 50 mm rygbredde i farven blå

SKU
1110015
Elba Strong-Line brevordner i A4-format.

En holdbar brevordner fremstillet i genbrugspap og miljøvenlig PP-folie. Forsynet med det stabiliserende Rado®-system, der gør, at brevordneren står solidt på hylden uden at vælte
På lager, 1-2 dages leveringstid
Specifikationer
Bredde50 mm
MærkeElba
SKU1110015
Specifikationer
Kollistørrelse10
FormatA4
  
Specifikationer
Antal huller2 huller
FarveBlå
  
Beskrivelse
Elba Strong-Line brevordner i A4-format.

Den moderne og praktiske brevordner er produceret i genbrugspap betrukket med miljøvenlig PP-folie, der ikke forurener ved forbrænding. Brevordneren har den kendte Strong-Line kantforstærkning, hvor kanten er forstærket med et ekstra lag folie. Det unikke dobbelte folielag beskytter både brevordner og inventar, så du ikke skal være bekymret for ridser på reolen.

Brevordneren kommer med et funktionelt metalforstærket gribehul, for lettere håndtering. Derudover medfølger en udskiftelig rygetiket. Rygetiketten har tryk på begge sider og har felter til tekst, så du nemt selv kan personliggøre din mappe.

Den særdeles holdbare brevordner kan sagtens holde til mange års hyppig brug og genbrug. Mappen har en stærk mekanisme der lukker helt præcist, selv ved stor belastning. Mekanismen er testet med 2 kg papir. Med Rado®-system som stabiliserer mekanismen, så mappen kan stå sikkert på hylden uden at vælte.

Brevordneren, i den moderigtige, blå farve, er den ideelle løsning til dig, der har brug for at lave hyppige arkiveringer, men som også gerne vil tilføje noget farve til kontoret.

• A4-format
• Rygbredde: 50 mm
• Kapacitet: 375 ark (80g papir)
• Materiale: Genbrugspap betrukket med miljøvenlig PP-folie
• 5 års garanti på dobbelt PP-folie bund og mekanisme
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger