Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Elba Strong-Line brevordner i A4 med 80 mm rygbredde i farven lys blå

SKU
1110032
Elba Strong-Line brevordner i A4-format.

En holdbar brevordner fremstillet i genbrugspap og miljøvenlig PP-folie. Forsynet med det stabiliserende Rado®-system, der gør, at brevordneren står solidt på hylden uden at vælte
På lager, 1-2 dages leveringstid
Specifikationer
Bredde80 mm
MærkeElba
SKU1110032
Specifikationer
Kollistørrelse10
FormatA4
  
Specifikationer
Antal huller2 huller
FarveLyseblå
  
Beskrivelse
Elba Strong-Line brevordner i A4-format.

Den flotte brevordner er fremstillet i genbrugspap betrukket med miljøvenlig PP-folie, der ikke forurener ved forbrænding. Brevordneren har den kendte Strong-Line kantforstærkning, hvor kanten er forstærket med et ekstra lag folie.

Det praktiske dobbelte folielag beskytter både brevordner og inventar. Hvilket betyder, at mappen ikke ridser hylden, når man håndterer den.

Mappen har metalforstærket gribehul og udskiftelig rygetiket. Rygetiketten har tryk på begge sider og plads til tekst, så du kan skrive fx emne på. Etiketten matcher den smarte farve på brevordneren.

Den ekstra holdbare brevordner kan holde til at blive brugt i mange år. Mappen har en stærk mekanisme der lukker helt præcist, selv ved stor belastning. Mekanismen er testet med 2 kg papir. Det smarte Rado®-system stabiliserer mekanismen, så mappen står sikkert og stabilt på hylden uden at vælte.

Brevordneren, i den friske lyse blå farve, er den perfekte arkiveringsløsning til de større og mere hyppige arkiveringer.
• A4-format
• Rygbredde: 80 mm
• Kapacitet: 600 ark (80g papir)
• Materiale: Genbrugspap betrukket med miljøvenlig PP-folie
• 5 års garanti på dobbelt PP-folie bund og mekanisme
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger