Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

HÅG Sofi 7500 kontorstol sort

SKU
620022
Swipe for at vise 2 andre billeder
HÅG kontorstol i farven sort fra serien Sofi af modellen 7500 med bløde hjul, armlæn og moderne ergonomiske funktioner.
På fjernlager, 5 dages leveringstid
Specifikationer
MærkeHÅG
Specifikationer
SKU620022
Specifikationer
  
Beskrivelse
HÅG Sofi 7500 stolen er en god blanding af ergonomisk teknologi og godt design. Omdrejningspunktet er stolens HÅG in Balance®-vippefunktion, der reagerer på din mindste bevægelse og holder dig balanceret. Stolen indbyder til, at mekanismen fastholdes i den åbne position, således at du opnår en aktiv og varieret siddestilling hele dagen igennem.

Designudtrykket har en bred appeal og vil passe ind i alle kontormiljøer, og kan både bruges privat og til erhverv. Stolen har mange justeringsmuligheder, hvor sædedybden kan justeres og sædehøjden kan reguleres. Det er en meshstol, der med det åndbare, transparente ryglæn giver en god ventilation.

Stolen leveres desuden med HÅG SlideBack™ armlæn, som gør det muligt at komme tættere på skrivebordet, sidde sideværts eller bruge armlænene til at støtte albuerne på. Armlænenes højde, bredde og fremadposition kan ligeledes nemt justeres.

Sædet er beklædt med det klassiske uldstof Select. Dette er et særligt holdbart stof, som er målt til at have en slidstyrke på 200.000 Martindale. Ryglænet er udformet i et innovativt mesh tekstil, der har en bedre styrke og øger din komfort.

- 200 mm gaslift
- Siddehøjde: 45-64 cm
- Ryglænshøjde: 72 cm
- Sædebredde: 45 cm
- Sædedybde: 38-46 cm
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger