Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Leitz Recycle A4 1-31 register

SKU
3024836
Swipe for at få vist ét mere billeder
Leitz register i A4-format fra serien Recycle af genanvendt plast med numre fra 1 til 31.
På fjernlager, ca. 1 uges leveringstid
Specifikationer
FormatA4
SKU3024836
Specifikationer
Kollistørrelse10
  
Specifikationer
MærkeLeitz
  
Beskrivelse
Leitz numerisk register i A4 størrelse fra 1 til 31 af serien Recycle fremstillet af genanvendt plast.

Miljøvenligt og klimaneutralt register af 90% genbrugsplast med 10 numeriske faneblade for tydelig organisering.

Leitz Recycle er en serien af miljøvenlige kontorartikler, som både hjælper med at forbedre dit kontormiljø, men som også forbedre miljøet på vores planet. Hvert produkt i serien er klimaneutralt, 100% genanvendeligt og hovedsageligt lavet af genbrugsmaterialer.

Recycle serien består af en række kontorprodukter, som signalerer en moderne og miljøbevidst stil med fokus på en mere miljørigtig arbejdsplads, hvor der ikke gås på kompromis med kvaliteten. Recycle serien har nemlig samme høje og anerkendte kvalitet, holdbarhed og flotte stilrene design, som traditionelle Leitz produkter.

Registeret fra Leitz Recycle er et miljøvenligt og ekstrabredt A4-register i stærk og holdbar kvalitet. Registeret er lavet af 90% genanvendt PP-plast og er 100% genanvendeligt og klimaneutralt.

Recycle registeret er et holdbart register i tynd PP-plast med 31 numeriske faneblade med tryk 1-31 for en klar og tydelig organisering af dine A4-papirer, dokumenter og øvrige materialer. Registeret hjælper med at holde styr på vigtige noter og emner og er velegnet til brug i hjemmet, på skolen eller kontoret.

Registeret har et ekstrabredt A4-maxi format, så fanerne ikke dækkes når du bruges sammen med lommer. Fanebladene giver en hurtig dokumentadgang, så du nemt kan finde de ønskede materialer. Registeret har desuden en praktisk multihulning som sikrer en let arkivering i brevordnere og ringbind. Dertil har registeret en forside i genbrugskarton med god plads til beskrivelse af indhold.

- Sort farve
- Genanvendt PP-plast (90%)
- A4-maxi format
- 1-31 inddeling
- 11 hullers multihulning
- 100% genanvendelig
- Forside med god plads til beskrivelse af indhold
- Klimaneutral
- Måler 238 x 297 x 2 mm (b x h x d)
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger