Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Katrins produkter kan bruges alle steder hvor hygiejne og rengøring er vigtigt. Der er tale om totalløsninger hvor du kan få dispensere til sæbe, toilet- og aftørringspapir samt matchende opfyldning artikler. Katrin lægger vægt på at deres produkter kan bruges af alle uanset alder og fysiske handicappe.

Uanset om du er privat, inden for HORECA eller catering, er ordentlige forhold for dine gæster og ansatte vigtigt. Så køb Katrin og få styr på hygiejnen.

“Vi står for velbefindende, omtanke og funktionalitet i sanitære lokaler inden for sygehusvæsenet, på restauranter, i industrien, på hoteller, skoler, og andre offentlige steder. Vores mål er at sikre dig de bedst mulige forudsætninger for at kunne tilbyde brugerne den rette hygiejneløsning – og selv opnå gode resultater.

Alle nyder godt af toiletter med det rette papir, de rette dispensere og det rette tilbehør. Brugerne kan opretholde en god håndhygiejne, og rengøringspersonalet sparer tid, fordi toiletterne er nemme at rengøre og holde pæne.

Katrin gør livet lettere – uanset hvor du er.

Katrin (48 varer fundet)
Vis Gitter Liste

Produkt 1-18 af 48

Total antal produkter: 48
Side
pr. side
Katrin (48 varer fundet)
Vis Gitter Liste

Produkt 1-18 af 48

Total antal produkter: 48
Side
pr. side