Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

 
Mere end 25 års erfaring
Vi forstår dine print behov mere end nogen anden virksomhed. Vi har gennem mange år leveret blækpatroner og tonere til både private og virksomheder.
 
Over 300.000 kunder har bestilt online hos iBob.dk
Siden vi skiftede navn til iBob.dk i 2013 har mere end 300.000 danske kunder bestilt online hos os.
 
Vi vil være billigst!
Hos iBob.dk vil vi være billigst og derfor tilbyder vi prismatch på alle vores blækpatroner og tonere. Finder du derfor varen billigere et andet sted, matcher vi prisen. Klik her for yderligere information om vores prismatch.
 
Høj kvalitet
Vi tilbyder hos iBob.dk både originale og kompatible blækpatroner. Ikke alle kompatible blækpatroner er ens, men når du vælger en af vores kompatible toner fra BlyBird, kan du være sikker på at kvaliteten er i orden. Vi har løbende direkte kontakt med fabrikkerne i forhold til udvikling og opretholdelse af den høje kvalitet som vores kunder er blevet forvendt med ved BlyBird kompatible patroner og tonere
 
Hurtig levering med GLS
Levering hjem til dig eller nærmeste GLS pakkeshop, hos iBob.dk tilbyder vi begge dele. Bestiller du en lagervare inden kl. 14:00 på en hverdag, sender vi samme dag.
 
Fantastisk kundeservice
Vores dygtige medarbejdere i kundeservice, sidder klar til at hjælpe dig på mail eller telefon 75 45 79 00, mandag til torsdag fra klokken 8:00 til 16:00 & fredag fra 8:00 til 15:30. Har du brug for hjælp til at finde de rigtige produkter, skal du ikke tøve med at kontakte os.