Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Parker Jotter XL kuglepen i grøn

SKU
1101522
Parker kuglepen model Jotter XL udført i rustfri stål med grønt underhylster og kugleformede spids på 1,0 mm i stregbredden samt blå skrivefarve.
Forventet leveringstid ca. 2 uger
Specifikationer
Stregbredde0,5 mm
Antal i ydre karton50
Specifikationer
MærkeParker
Kollistørrelse1
Specifikationer
SkrivefarveBlå
SKU1101522
Beskrivelse
Parker kuglepen af serien Jotter XL i model mat grøn med 1 mm stregtykkelse og blå skrivefarve.

En eksklusiv kuglepen af den legendariske fabrikat Parker. Jotter XL pennen er tofarvet med sort underhylster og krom højglanspoleret stålfarvet overdel, som elegant komplimenterer hinanden og giver et æstetisk udseende. Klipsen er desuden indgraveret med de tre karakteristiske Parker-pile.

Jotter XL kuglepennen er en større udgave end den klassiske Jotter pen. Selvom designet er det samme, fås her en størrelse med 7% ekstra længde, diameter samt vægt, som passer den der foretrækker en større pen.

Jotter XL kuglepennen er ultimativt den mest populære model i Parkers adelige sortiment. Det strømlinede design udstråler professionalisme, og den praktiske, raffineret og solide kuglepen har en exceptionel lethed trods sin holdbarhed.

Blækket er Parkers egen helt særlige blæk med Quicflow-teknologi, der garanterer en glidende, ren og konsistent skriveoplevelse.

- Rustfri stål og rustfri stål med grønt finish
- Blå skrivefarve
- 1 mm stregbredde
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger