Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Parker Jotter XL kuglepen i sort

SKU
1101519
Parker kuglepen model Jotter XL udført i rustfri stål med sort underhylster og kugleformede spids på 1,0 mm i stregbredden samt blå skrivefarve.
Forventet leveringstid ca. 2-3 uger
Specifikationer
MærkeParker
Antal i ydre karton50
Specifikationer
SKU1101519
Stregbredde0,5 mm
Specifikationer
Kollistørrelse1
SkrivefarveBlå
Beskrivelse
Parker kuglepen af serien Jotter XL i model mat sort med 1 mm stregtykkelse og blå skrivefarve.

En eksklusiv kuglepen af den legendariske fabrikat Parker. Jotter XL pennen er tofarvet med sort underhylster og krom højglanspoleret stålfarvet overdel, som elegant komplimenterer hinanden og giver et æstetisk udseende. Klipsen er desuden indgraveret med de tre karakteristiske Parker-pile.

Jotter XL kuglepennen er en større udgave end den klassiske Jotter pen. Selvom designet er det samme, fås her en størrelse med 7% ekstra længde, diameter samt vægt, som passer den der foretrækker en større pen.

Jotter XL kuglepennen er ultimativt den mest populære model i Parkers adelige sortiment. Det strømlinede design udstråler professionalisme, og den praktiske, raffineret og solide kuglepen har en exceptionel lethed trods sin holdbarhed.

Blækket er Parkers egen helt særlige blæk med Quicflow-teknologi, der garanterer en glidende, ren og konsistent skriveoplevelse.

- Rustfri stål og rustfri stål med sort finish
- Blå skrivefarve
- 1 mm stregbredde
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger