Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Penol 750 markersæt med 5 mm spids i 10 forskellige farver

SKU
1103626
Penol model 750 permanent marker sampak med bred firkantet stregspids på 5 mm i 10 forskellige skrivefarver.
Forventet leveringstid ca. 2-3 uger
Specifikationer
MærkePenol
TypePermanent marker
Antal farver10 farver
Specifikationer
SkrivefarveMulti
Kollistørrelse10
SpidsFirkantet
Specifikationer
Stregbredde5 mm
SKU1103626
  
Beskrivelse
Penol 750 sammenpakning med permanente markere med bred, robust og firkantet skrivebredde på 5 mm i farverne sort, brun, grøn, blå, lyseblå, lilla, lyserød, rød, orange og gul.

Penol sprittusserne er virkelig gode til at tegne på alverdens materialer og tørre overflader. Skriv, tegn og dekorere fx pap, porcelæn, plastik, træ og selvfølgelig alle former for papir.

Markerne er udstyret med en solid akrylspids, hvilket garanterer en stærk og robust marker, der kan lave markeringer på næsten alle baggrunde. Det smarte er, at de endda kan bruges på meget glatte overflader som fx glas og metal – helt uden at blækket preller af ved brug.

Det blæk som er i en Penol 750 sprittusch er naturligvis permanent blæk, men det indeholder også hydrocarbon, som gør at blækket er ekstrem vandfast, når det altså først er tørt. Derfor kan en Penol 750 også bruges udendørs uden fare for, at tekst eller tegninger bare forsvinder eller falmer med tiden. Desuden tørrer blækket ligeledes vanvittigt hurtigt.

Markernes hætte er foruden at være udført i miljøvenlig PP-plast, forsynet med den enkelte tuschs skrivefarve, så det altid er nemt at finde lige akkurat den farve der skal bruges.

- Sort, brun, grøn, blå, lyseblå, lilla, lyserød, rød, orange og gul skrivefarve
- 5 mm stregbredde
- Firkantet akrylspids
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger