Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Pentel BL57 EnerGel pen i skrivefarven rød

SKU
1101579
Pentel gelpen model BL57 af serien EnerGel XM med kugleformede spids på 0,7 mm og en klassisk stregbredde på 0,35 mm i skrivefarven rød.
På fjernlager, ca. 1 uges leveringstid
Specifikationer
MærkePentel
Kollistørrelse12
SkrivefarveRød
Specifikationer
TypeGelpen
Stregbredde0,35 mm
  
Specifikationer
SKU1101579
ModelEnerGel
  
Beskrivelse
Pentel EnerGel XM BL57 rollerpen med 0,7 mm kuglediameter og en stregebredde på 0,35 mm i farven rød.

Det kvalitetsbevidste skriveredskab indeholder blæk med lav viskositet, som sikrer en lynhurtig tørring og en gnidningsløs skriveoplevelse.

Kuglepennen er uden klik-system, og er i stedet udført med en praktisk hætte, der har integreret lommeklips, som passer perfekt til brystlommen eller papirstakken.

Med en digital tid, hvor analogiske og fysiske redskaber i højere grad bliver erstattet af digitale løsninger, er EnerGel pennen et sikkert valg, for dem der foretrækker at skrive i hånden. Det skyldes ikke mindst den høje kvalitet og komfort, men også det faktum at pennen med sit ergonomiske latex-greb ligger godt i hånden og således leverer en silkeblød og behagelig fornemmelse ved brug.

EnerGel pennen er en del af Recyclogy serien fra Pentel med en fremstilling af 54 % genanvendt plastik, og er på den måde også det miljørigtige valg.

Blækket er som beskrevet utrolig hurtigttørrende, hvilket gør kuglepennen er særdeles velegnede til venstrehåndede brugere også.
Generelt er gelpennen EnerGel et formidabelt skriveredskab, der med sit unikke pastablæk sikrer en god og ensartet skrift, mens latex skrivegrebet forhindrer skrivekrampe ved anvendelse.

- Rød skrivefarve
- 0,7 mm kuglespids
- 0,35 mm stregbredde
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger