Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Pentel BL77 EnerGel pen med 0,7 mm spids i skrivefarven blå

SKU
1101581
Pentel gelpen model BL77 af serien EnerGel med kugleformede spids på 0,7 mm og en standard skrivebredde på 0,35 mm i tegnefarven blå.
På lager, 1-2 dages leveringstid
Specifikationer
MærkePentel
Kollistørrelse12
ModelEnerGel
Specifikationer
TypeGelpen
Antal i ydre karton576
SkrivefarveBlå
Specifikationer
SKU1101581
Stregbredde0,7 mm
  
Beskrivelse
Pentel EnerGel BL77 rollerpen med 0,7 mm kuglediameter og en stregebredde på 0,35 mm i skrivefarven blå.

Det kvalitetsbevidste skriveredskab indeholder blæk med lav viskositet, som sikrer en lynhurtig tørring og en gnidningsløs skriveoplevelse.

Med en digital tid, hvor analogiske og fysiske redskaber i højere grad bliver erstattet af digitale løsninger, er EnerGel pennen et sikkert valg, for dem der foretrækker at skrive i hånden. Det skyldes ikke mindst den høje kvalitet og komfort, men også det faktum at pennen med sit ergonomiske latex-greb ligger godt i hånden og således leverer en silkeblød og behagelig fornemmelse ved brug.

EnerGel pennen er en del af Recyclogy serien fra Pentel med en fremstilling af 54 % genanvendt plastik, og er på den måde også det miljørigtige valg.

Blækket er som beskrevet utrolig hurtigttørrende, hvilket gør kuglepennen er særdeles velegnede til venstrehåndede brugere også. Generelt er gelpennen EnerGel et formidabelt skriveredskab, der med sit unikke pastablæk sikrer en god og ensartet skrift, mens latex skrivegrebet forhindrer skrivekrampe ved anvendelse.

- Blå skrivefarve
- 0,7 mm kuglespids
- 0,35 mm stregbredde
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger