Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Pentel BLN75 EnerGel pen med 0,5 mm spids i skrivefarven rød

SKU
1101568
Pentel gelpen model BLN75 af serien EnerGel med smal nåleformede spids på 0,5 mm og en ekstratynd skrivebredde på 0,25 mm i tegnefarven rød.
På lager, 1-2 dages leveringstid
Specifikationer
MærkePentel
Kollistørrelse12
ModelEnerGel
Specifikationer
TypeGelpen
Antal i ydre karton576
SkrivefarveRød
Specifikationer
SKU1101568
Stregbredde0,05 mm
  
Beskrivelse
Pentel EnerGel BLN75 rollerpen med smal 0,5 mm kuglediameter og needlepoint formede skrivespids med en stregbredde på 0,25 mm i skrivefarven rød.

Det kvalitetsbevidste skriveredskab indeholder blæk med lav viskositet, som sikrer en lynhurtig tørring og en gnidningsløs skriveoplevelse.

Med en digital tid, hvor analogiske og fysiske redskaber i højere grad bliver erstattet af digitale løsninger, er EnerGel pennen et sikkert valg, for dem der foretrækker at skrive i hånden. Det skyldes ikke mindst den høje kvalitet og komfort, men også det faktum at pennen med sit ergonomiske latex-greb ligger godt i hånden og således leverer en silkeblød og behagelig fornemmelse ved brug.

EnerGel pennen er en del af Recyclogy serien fra Pentel med en fremstilling af 54 % genanvendt plastik, og er på den måde også det miljørigtige valg.

Blækket er som beskrevet utrolig hurtigttørrende, hvilket gør kuglepennen er særdeles velegnede til venstrehåndede brugere også.

Generelt er gelpennen EnerGel et formidabelt skriveredskab, der med sit unikke pastablæk sikrer en god og ensartet skrift, mens latex skrivegrebet forhindrer skrivekrampe ved anvendelse.

- Rød skrivefarve
- Nåle formede skrivespids
- 0,5 mm kuglespids
- 0,25 mm stregbredde
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger