Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Pentel EnerGel BLP-77 pen med 0,35 mm stregbredde i farven rød

SKU
1101531
Pentel pen model BLP-77 af serien EnerGel med nåleformede spids på 0,7 mm og en tynd stregbredde på 0,35 mm med permanent blæk i skrivefarven rød.
På fjernlager, ca. 1 uges leveringstid
Specifikationer
MærkePentel
Antal i ydre karton576
Specifikationer
SKU1101531
Stregbredde0,35 mm
Specifikationer
Kollistørrelse12
SkrivefarveRød
Beskrivelse
Pentel EnerGel BLP-77 rollerpen med permanent blæk i skrivefarven rød og 0,7 mm kuglediameter og en stregebredde på 0,35 mm.

Det kvalitetsbevidste skriveredskab indeholder permanent pigmentblæk med lav viskositet, som sikrer en lynhurtig tørring og en gnidningsløs skriveoplevelse.

Kuglepennen er med klik-system og integreret praktisk lommeklips, som passer perfekt til brystlommen eller papirstakken.

EnerGel pennen er en del af Recyclogy serien fra Pentel med en fremstilling af 54 % genanvendt plastik, og er på den måde også det miljørigtige valg.

Blækket er som beskrevet utrolig hurtigttørrende, hvilket gør kuglepennen er særdeles velegnede til venstrehåndede brugere også. Generelt er gelpennen EnerGel et formidabelt skriveredskab, der med sit unikke pastablæk sikrer en god og ensartet skrift, mens latex skrivegrebet forhindrer skrivekrampe ved anvendelse.

- Rød skrivefarve
- 0,7 mm kuglespids
- 0,35 mm stregbredde
- Permanent dokumentægte blæk
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger