Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Pentel ORENZ pencil med 0,3 mm mine i farven sort

SKU
1100658
Pentel ORENZ stiftblyant med hårdhedsindikator og 0,3 mm stregbredde i en stilfuld sort farve inklusiv viskelæder og ekstra blystifter.
På lager, 1-2 dages leveringstid
Specifikationer
Stregbredde0,3 mm
SKU1100658
Specifikationer
Kollistørrelse6
  
Specifikationer
MærkePentel
  
Beskrivelse
Pentel stiftblyant af serien ORENZ med 0,3 mm stregbredde i en elegant sort farve med ekstra h-polymer stifter i hårdheden B.

En innovativ stiftpen fra det japanske mærke Pentel med usynlig blymine.

Aktivere pencilen med blot et enkelt tryk, og stiftblyantens unikke anti-break-system klarer resten. Stiften glider nemlig automatisk tilbage i støtterøret i takt med at skrives, og derved beskyttes minen fra at knække.

Fantastisk skriveredskab til notatskrivning, matematiske grafer eller lignende der kræver præcision som fx ved arbejdet med skabeloner og linealer.

Kvalitet pencilen har et skridsikkert gummigreb og kvalificerer sig sådan som et ergonomisk værktøj, der er ultra behageligt at bruge – også over længere tid, hvis arbejdet ved skrivebordet trækker ud.

Stiftblyantens beholder er udført af solid plastik, mens grebet samt dens detaljer er fremstillet af metal. Leveres derudover med PVC- og latexfri viskelæder i toppen og praktisk lommeclips.
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger