Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Pilot B2P gelpen med 0,5 mm spids i skrivefarven grøn

SKU
1107074
Pilot Bottle-2-Pen af BeGreen serien af genanvendt vandflasker med en kuglespids på 0,5 mm og en stregbredde på 0,25 mm i skrivefarven grøn.
På lager, 1-2 dages leveringstid
Specifikationer
MærkePilot
Kollistørrelse10
SkrivefarveGrøn
Specifikationer
TypeGelpen
Stregbredde0,5 mm
  
Specifikationer
SKU1107074
ModelB2P
  
Beskrivelse
Pilot Bottle-2-Pen af BeGreen serien med 0,5 mm kuglespids og en stregbredde på 0,25 mm i skrivefarven grøn.

Hvert år ender millioner af plastflasker på lossepladser og andre affaldsdepoter verden over – det er et unødvendigt spild af ressourcer, som belaster planet.

Pilot Bottle-2-Pen (B2P) er verdens første serie af kuglepenne med hylstre, som er designet og fremstillet af genanvendt vandflasker. Med en B2P gelpen skrives der er altså ’grønt’ uanset valg af skrivefarve.

Gelpennen er fremstillet af 89 % genanvendte vandflasker, og den lidt utraditionelle udformning er både unik samt stærkt inspireret af pennens ophav. Derfor er kuglepennens hylster også gennemsigtigt i en form for blåt plast med karakteristiske striber magen til dem, der ofte findes på en rigtig vandflaske.

Det gelbaseret pastablæk skriver ligeledes strålende, og giver en behagelig og glidende skrivefornemmelse ved brug. Pennen har desuden trykknap, og kan selvfølgelig også genopfyldes, som en rigtig miljøaktivist skal kunne.
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger