Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Pilot B2P pen med 0,25 mm stregbredde i skrivefarven blå

SKU
1107086
Pilot Bottle-2-Pen kuglepen af serien BeGreen designet af genanvendt vandflasker med 1,0 mm kuglediameter og en stregbredde på 0,25 mm i skrivefarven blå.
Forventet leveringstid ca. 12 dage
Specifikationer
MærkePilot
Antal i ydre karton100
Specifikationer
SKU1107086
Stregbredde0,25 mm
Specifikationer
Kollistørrelse10
SkrivefarveBlå
Beskrivelse
Pilot Bottle-2-Pen af Begreen serien med 1,0 mm kugleformede spids og 0,25 mm linjebredde i skrivefarven blå.

Hvert år ender millioner af plastflasker på lossepladser og andre affaldsdepoter verden over – det er et unødvendigt spild af ressourcer, som belaster planet.

Pilot Bottle-2-Pen (B2P) er verdens første serie af kuglepenne med hylstre, som er designet og fremstillet af genanvendt vandflasker. Med en B2P pennen skrives der er altså ’grønt’ uanset valg af skrivefarve.

Kuglepennen er fremstillet af 89 % genanvendte vandflasker, og den lidt utraditionelle udformning er både unik samt stærkt inspireret af pennens ophav. Derfor er kuglepennens hylster også gennemsigtigt i en form for blåt plast med karakteristiske striber magen til dem, der ofte findes på en rigtig vandflaske.

Pennen har desuden trykknap, og kan selvfølgelig også genopfyldes, som en rigtig miljøaktivist skal kunne. Endelig er kuglepennen udrustet med en praktisk trykknap, der beskytter spidsen, når pennen ikke er i brug og samtidig illustrerer kuglepennens skrivefarve.
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger