Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Pilot BeGreen V Board Master sampak bestående af 5 forskellige farver whiteboardtusser

SKU
1106666
Pilot V Board Master whiteboardtuscher sammenpakning med farverne rød, sort, grøn, orange og blå i skrivebredden 2,3 mm med rund spids.
På lager, 1-2 dages leveringstid
Specifikationer
MærkePilot
TypeWhiteboardmarker
SKU1106666
Specifikationer
SkrivefarveMulti
Antal i ydre karton80
Antal farver5 farver
Specifikationer
Stregbredde2,3 mm
Kollistørrelse10
SpidsRund
Beskrivelse
Pilot V Board Master whiteboardtusser sammenpakning med fem assorteret markerer i farverne sort, blå, rød, grøn og orange.

De mesterlige tavletuscher er med rund spids og har en skrivestreg på 2,3 mm. Perfekte til hverdagsbrug i husstanden, ved studierne og på kontoret.

De unikke whiteboardspenne indeholder ekstra farvepigment, der gør dem tydelige og klare i skriften og teksten læselig fra lang afstand.

Pennene har alkoholbaseret blæk, der ikke lugter kraftigt og samtidig nemt kan fjernes med en tør klud eller en tavlevisker. Blækket er ligeledes modstandsdygtigt over for UV-lys og er hurtigtørrende.

De mesterlige whiteboardmarker har en uovertruffen dyb farveintensitet og det super gode blæk flow gør det til at sand fornøjelse at skrive samt bruge Pilot V Board Master tusserne.

Kombinationen af den solide runde filtspids og brugen af flydende blæk giver en skrift der virkelig skiller sig ud. Derudover er BeGreen-serien det perfekte miljøvalg, da tusserne er fremstillet af 91 procent genbrugsmaterialer og samtidigt bruger lugtsvagt xylenfrit blæk.

Pennen er desuden udstyret med et gennemsigtigt vindue til visning af blækniveauet, og genopfyldes enkelt med Pilots genopfyldningspatroner.

Tusserne leveres i et praktisk etui, der gør det nemt at have whiteboardmarkørerne med på farten samt opbevare.
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger