Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Pilot BG V Board Master whiteboardtus med blå skrivefarve

SKU
1106648
Pilot miljøvenlig whiteboardtus med rund skrivespids på 2,3 mm og en intens blå skrivefarve.
På lager, 1-2 dages leveringstid
Specifikationer
MærkePilot
TypeWhiteboardmarker
SKU1106648
Specifikationer
SkrivefarveBlå
Antal i ydre karton100
SpidsRund
Specifikationer
Stregbredde2,3 mm
Kollistørrelse10
  
Beskrivelse
Pilot V Board Master whiteboardpen i en dyb kongeblå farve og med uovertruffen skrivekomfort.

Den mesterlige whiteboardtus har en rund solid skrivespids på 2,3 mm og skriver til den allersidste dråbe, da det patenterede V-system automatisk, tilfører blæk til skrivespidsen – helt uden den behøves at rystes. Det funktionelle system garanterer et jævn blækflow og en helt tydelig tuschstreg hver gang. Selv når tussen holdes skråt opad ved brug. 

Det eminente blækflow og den dybe farveintensitet gør det til en fornøjelse at skrive med BG-markeren, som nemt og enkelt leverer et professionelt resultat, der uden besvær kan ses og læses – også for de allerbagerste modtagere.

Når det er tid til at rense whiteboardtavlen med det skrevet tekst, kan Pilot V Board Master pennen nemt fjernes igen, uden at efterlade mærker eller skygger på tavlen. Faktisk behøves ikke andet en klud fugtet med almindeligt postevand.

Whiteboardtussen er en del af Pilots BeGreen-serie og er fremstillet af 91 procent genbrugsmaterialer, og kan økonomisk og hurtigt genopfyldes.

Slip kreativiteten løs med den funktionelle og farveintense whiteboardpen fra Pilot, og skån samtidigt miljøet med Pilots genopfyldelige skriveredskab lavet af genanvendt plast.
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger