Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Pilot BG whiteboardtusser sampak

SKU
1106667
Pilot V Board Master whiteboardpenne i praktisk sampak med 5 forskellige farver i skrivebredden 2,2 mm til 5,2 mm.
På lager, 1-2 dages leveringstid
Specifikationer
MærkePilot
TypeWhiteboardmarker
SKU1106667
Specifikationer
SkrivefarveFlerfarvet
Antal i ydre karton50
Antal farver5 farver
Specifikationer
Stregbredde5 mm
Kollistørrelse10
SpidsSkrå
Beskrivelse
Pilot BG whiteboardmarkere i en smart og praktisk sammenpakning med fem assorteret farver bestående af rød, orange, blå, grøn og sort.

De mesterlige whiteboardtusser har en skråskrået skrivespids på 2,2 mm til 5,2 mm, alt efter hvordan pennen holdes og vendes ved skrivning.

Pilot V Board Master whiteboardmarkerne skriver til den allersidste dråbe, da det patenterede V-system tilfører automatisk blæk til skrivespidsen – helt uden den behøves at rystes. Det funktionelle system garanterer et jævn blækflow og en helt tydelig tuschstreg hver gang. Selv når tussen holdes skråt opad ved brug. 

Det eminente blækflow og den dybe farveintensitet gør det til en fornøjelse at skrive med BG-markerne. Desuden bliver det let som en leg at opnå et professionelt resultat som nemt kan ses og læses – også for de allerbagerste modtagere.

Når det er tid til at rense whiteboardtavlen med det skrevet tekst, kan Pilot V Board Master pennene nemt fjernes igen, uden at efterlade mærker eller skygger på tavlen.

Tusserne er en del af Pilots BeGreen-serie og er fremstillet af 91 procent genbrugsmaterialer, og kan enkelt og nemt genopfyldes.
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger