Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Pilot FriXion Click pen med 0,7 mm spids i farven rød

SKU
1104093
Pilot FriXion Click ballpen med mellemstørrelse 0,7 mm kuglediameter og 0,35 mm stregbredde i skrivefarven rød.
På lager, 1-2 dages leveringstid
Specifikationer
MærkePilot
Antal i ydre karton144
Specifikationer
SKU1104093
Stregbredde0,35 mm
Specifikationer
Kollistørrelse12
SkrivefarveRød
Beskrivelse
Pilot Click rollerpen af serien FriXion med medium 0,7 mm spids og en stregbredde på 0,35 mm i skrivefarven rød.

Skriv, slet og skriv igen – ligeså mange gange som det ønskes. Det er det helt særlige ved Pilot FriXion serien. Den sletbare kuglepen bruger det varmefølsomme metamo-blæk, som forsvinder ved den friktion som opstår, når det integrerede viskelæder gnides på blækket. Det fungerer altså nøjagtig ligesom ved brugen af et almindeligt viskelæder. Blækket forsvinder dog bare helt uden smulder og beskadigelse af papiret – det er da smart.

FriXion Click er den populære FriXion kuglepen med praktisk trykknap. Teknisk set er det en gelpen, hvilket betyder at den skriver med et letflydende blæk som giver en silkeblød skrivefornemmelse. Det flydende blæk glider nemt og elegant henover papiret, og tørrer desuden virkelig hurtigt.

Skrivekomforten er suveræn, og det ergonomiske integreret gummigreb sikrer en fantastisk behagelighed, hvor der samtidigt ingen bekymringer om fejlskrivelser eller forkerte streger er – det kan jo bare slettes.

Ballpennen har et funky og funktionel design med klips, lige til at have siddende i skjortebrystlommen eller papirstakken. Et kanon valg til den der skal rette regnskaber, skemaer eller løse skoleopgaver og lignende.

- Rød skrivefarve
- 0,7 mm kuglebredde
- 0,35 mm faktisk skrivebredde
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger