• 1-3 dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • 25 års erfaring

Printere

Mest populære Printere


Anbefalede tilbud til dig


Print, kopiér og scan med printere fra iBob.dk

En printer er ikke bare en printer. Den skal selvfølgelig være klar til at klare dine opgaver i en fart - i en høj kvalitet selvfølgelig!

Såvel som en printer ikke blot er en printer, er et mærke ej heller blot et mærke. Derfor skal det overvejes nøje, hvilket mærke, der bedst kan opfylde ens behov. Af samme grund tilbyder vi kvalitets printere fra blandt andet HP, Epson og Brother.

Alt efter, hvad dit behov er, findes der en printer til jobbet! Det er også grunden til, at der findes så mange forskellige printer. Derfor bør du også overveje, hvad du har brug for i en printer. Du skal altså ikke bare købe den første og den bedste, du ser.

Hvilke forskellige printere findes der?

Sort/hvid- eller farveprinter

En af de overvejelser, som du skal gøre dig, er om du har behov for farveprint. Skal du eksempelvis kun printe dokumenter i sort/hvid, giver det ikke mening at købe en printer, som printer i farve.

Har du eksempelvist et logo, som er i en bestemt farve, vil det måske være ærgerligt ikke selv at kunne printe tilbud, regninger eller salgsmateriale med dit logo, hvis din printer kun kan printe i sort/hvid.

Blæk- eller laserprinter

Skal din printer være en blæk- eller laser printer? Igen, kommer det an på, hvad du skal printe. Printer du meget, og hovedsageligt tekst – så er det højst sandsynligt en laserprinter, som vil være det bedste valg for dig.

Hvis du ofte printer både tekst, billeder, fotos og grafiske tryk, hvor farver og illustration skal tage sig godt ud – så er det sikkert en blækprinter, du skal investere i.

Blækprintere er meget populære, især i private hjem, da de er gode til både tekst og billeder. Fordelen ved laserprinter er, at de generelt kan printe hurtigere end en blækprinter, og at tonerne til en laserprinter udskriver flere dokumenter, inden de er tomme, end blækpatroner kan.

Læs mere om henholdsvis blæk- og laserprinter ved at følge linkene Blækprintere eller Laserprintere. ← Indsæt link

Alt i én eller kun en printer

Skal du kun printe, eller skal du også kopiere, scanne og faxe? Igen skal du tænke over, hvad dit behov er.

I mange hjem står der en all-in-one printer. Dette skyldes formentligt, at det er rart lige at kunne scanne eller kopiere et gammelt billede, en udfyldt formel eller noget andet hjemme hos sig selv.

Prisen for all-in-one printer har også gennem lang tid været på et niveau, hvor private sagtens kan være med uden at sprænge banken.

Det er ikke kun hos private, hvor det kan være rart med en printer, som kan andet og mere end “bare” at printe. All-in-one printere findes med og uden fax, så hvis du også sender eller modtager fax, kan du også få en printer, som kan det.

Med en all-in-one printer sparer du også plads, da du ikke længere behøver at have flere maskiner stående. Du kan altså nøjes med én printer til det hele.

Print på én eller begge sider

Du kan vælge en printer, som automatisk kan printe og kopierer på begge sider af papiret, hvilket kaldes duplex print. Med sådan en printer behøver du altså ikke længere manuelt at indsætte papiret igen for at få print på begge sider.

Hvilke tilslutningsmuligheder har jeg?

Der findes flere forskellige tilslutningsmuligheder. Den mest populære tilslutningsmulighed er en trådløs tilslutning.

En trådløs tilslutning kan være via Wi-Fi, Bluetooth eller NFC, der gør det utroligt let at koble flere computere, iPads, tablets og mobiltelefoner til printeren.

Hvor mange print pr. minut

For mange, særligt virksomheder, er antallet af print pr. minut et vigtigt aspekt ved valget af printer. Generelt udskriver laserprintere hurtigere end blækprintere. Stationære printer udskriver også hurtigere end de mindre printer, som er laver til at tage med sig rundt, men som jo så i stedet er små og kompakte

Har størrelsen en betydning?

Det med at størrelsen ikke har nogen betydning – det gælder ikke i forbindelse med printere. Det giver jo ikke mening at anskaffe sig en printer, som du ikke har plads til.

Omvendt giver det heller ikke mening at købe et stort skrummel af en printer, når du har behov for at have den med dig rundt.

Alt efter, hvor meget papir skuffen skal kunne indeholde, om printeren skal kunne printe maksimum A4 eller A3, om den kun skal printe, eller om den også har andre funktioner, så varierer størrelsen af printeren.

4 ting, du skal tænke på, når du køber en printer

Som du nok allerede ved, er der mange ting, som du bør overveje i forbindelse med købet af en ny printer. Det behøver dog ikke være så kompliceret som det måske virker til. Faktisk kan de overvejelser, som du bør gøre dig, koges helt ned til fire relativt simple spørgsmål.

Her er fire spørgsmål, som du bør stille dig selv, før du vælger din næste printer:

Hvad skal din printer kunne? Er det rigeligt, at den bare kan udskrive dokumenter, eller kunne du også få brug for at kopiere og scanne forskellige dokumenter? Gør det helt klart, hvilke behov du måtte have. Derefter kan du vælge en printer, der møder alle dine behov.

Hvor stort er dit budget? Det er meget forskelligt, hvor meget man er villig til at bruge på en printer. Har man en del behov, der kræver en printer af en høj kvalitet, så skal man selvfølgelig være forberedt på, at prisen også vil være derefter.

Hvad skal printeren primært bruges til? Hvilken printer, samt printertype, man bør vælge, afhænger i høj grad af, hvad printeren primært skal bruges til. Skal printeren primært bruges til sort/hvid dokumenter, farveprint eller fotografier? Svaret på dette spørgsmål har stor indvirkning på, hvilken slags printer, du bør vælge.

Hvor ofte regner du med at bruge printeren? Denne overvejelse er især vigtig, hvis du er i tvivl om du skal vælge en laserprinter eller en blækprinter. Dette skyldes naturligvis, at tonerne i en blækprinter kan tørre ud, hvilket ikke er tilfældet med tonerpatroner.

Når du kan besvare ovenstående spørgsmål omkring, hvilken slags printer du har brug for, så ved du også, hvad din printer skal kunne, samt hvilke ting du lægger vægt på.

Nu når du ved, hvordan dine behov ser ud, kan du få et overblik over de forskellige printertyper herunder. Ved at kigge på de forskellige fordele og ulemper ved typerne, kan du også gøre det klart, hvilken slags printer, du bør vælge.

Fordele & ulemper ved printere

Det siger sig selv, at der findes en masse fordele og ulemper ved de forskellige typer af printere. Har man meget lidt eller ingen erfaring med de forskellige typer, kan det være svært at navigere i, hvilken type printer, der passer bedst til dine behov.

Her er de forskellige fordele & ulemper ved de 2 mest almindelige typer printere:

Laserprintere

Fordel - Laserprintere er billigst i brug, hvis man udskriver dokumenter i sort/hvid. Generelt er laserprinteren utroligt billig pr. udskrift, hvilket kommer sig af, at en laserprinter bruger tonerpatroner. Tonerpatroner har rigtig mange udskrifter i sig, hvilket altså gør, at prisen pr. side bliver lav.

Fordel - Laserprintere udskriver ekstremt hurtigt. Derfor er det ideelt, hvis man skal udskrive rigtig mange sider på én gang.

Fordel - Laserprintere bruger som bekendt den type patron, der hedder tonerpatroner. Tonerpatroner har den store fordel, at de ikke udtørrer. Dermed slipper du for at skulle tænke over, hvor ofte du bruger din printer, og du er ikke tvunget til at bruge printeren hyppigt.

Ulempe - Prisen på selve laserprinteren er relativt høj sammenlignet med eksempelvis en blækprinter. Den er som bekendt derimod billigere i drift.

Ulempe - Udskrifter i farver fra laserprintere er ofte af en lidt lavere kvalitet sammenlignet med andre typer printere. Dog vil man som oftest ikke vælge en laserprinter, hvis man primært printer dokumenter, hvor farverige elementer er vigtigst.

Ulempe - Stykprisen på tonerpatroner er højere end blækpatroner, dog er der flere udskrifter i en tonerpatroner.

Blækprintere

Fordel - Købsprisen på en blækprinter er som oftest lavere end eksempelvis en laserprinter. Du kan altså købe en blækprinter for et ret beskedent beløb. For eksempel kan du få en kvalitetsprinter til under 1000 kroner her hos iBob.

Fordel - Blækprintere kan udskrive dokumenter med farve i en meget høj kvalitet. Sammenligner man med en laserprinter, vil man kunne udskrive i en mærkbar højere kvalitet.

Fordel - En blækprinter kræver ofte mindre plads end en laserprinter, hvilket ofte er en fordel for virksomheder, der ikke vælter i plads.

Fordel - Blækpatroner, der er den slags toner, som bruges til blækprintere, er billigere pr. stk sammenlignet med tonerpatroner. Derimod er der oftest ikke så mange udskrifter i dem.

Ulempe - En blækprinter vil typisk ikke være i stand til at printe lige så hurtigt som en laserprinter. For mange vil dette ikke være så vigtigt, imens det for nogen er vigtigt, hvilket afhænger meget af, hvordan ens behov ser ud.

Ulempe - Udskriver man primært dokumenter i sort/hvid, vil en blækprinter være dyrere i forbrug end en laserprinter.

Ulempe - Blækpatroner, der bruges til blækprintere, tørrer stille og roligt ud. Dette betyder, at såfremt man ikke bruger printeren hyppigt, risikerer man, at blækpatronerne tørrer ud. Derfor kan man støde ind i nogle problemer, hvis ikke man benytter den i hverdagen.

Køb din nye printer hos iBob.dk

Vores udvalg af printere er altså bredt, og du kan snildt få alle dine behov opfyldt – hvad enten det er Wi-Fi, print direkte fra mobiltelefonen eller tablet, sort/hvid, USB, scanning, kopiering, lille pladskrav eller til den store virksomhed.

Ønskes andre funktioner, kan vi garantere, at vores brede udvalg højst sandsynligt vil kunne opfylde dine krav af en printer. Husk også at købe blækpatroner eller toner til din nye printer!

Da printerne varierer i funktioner, varierer prisen selvfølgelig også. Vi lover dig, at den rette printer vil passe lige præcis dét behov, du har – og den fornemme pris værd!

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.