Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Q-connect emaljeret whiteboardtavle 120x90cm

SKU
3022908
Q-connect whiteboardtavle i målet 120 x 90 cm med overflade i keramisk stål er udstyret med pennebakke og aluminiumsramme.
På lager, 1-2 dages leveringstid
Specifikationer
MærkeQ-connect
SKU3022908
Specifikationer
Antal i ydre karton25
  
Specifikationer
Kollistørrelse1
  
Beskrivelse
Q-connect whiteboardtavle i målet 120 x 90 cm med overflade i keramisk stål er udstyret med pennebakke og aluminiumsramme. Whiteboardtavlen har slimline ramme med profilerede hjørner og magnestik plade, så du kan anvende den som opslagstavle.

Med et whiteboard får du et lærerigt og dynamisk redskab til hverdagens udfoldelser. Et uundværligt værktøj på kontoret, i mødelokalet, klasseværelset og andre arbejdsmiljøer. Whiteboardet kan både bruges som opslagstavle, men også skrivetavle til at lave mindmaps, præsentationer eller undervisning med. Den jævne hvide overflade egner sig godt som skærm til at projicere diasshows, PowerPoint-præsentationer, overheadprojektioner og endda film.

Whiteboardtalen fra Q-connect kan anvendes til at bevare overblikket over aktiviteter og projekter på arbejdspladsen. Vær kreativ og nedfæld hurtigt ideer på den hårde og robuste skriveflade, der giver tydelig skrift med lang levetid.

Du kan få en lang række af forskellige tilbehørstyper, som blandt andet inddelingstape til at danne gitre, tabeller eller skemaer på tavlen. Se desuden vores store udvalg af whiteboardtuscher i forskellige farver til at skrive, tegne og fortælle med.
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger