Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Q-connect tegnestifter assorterede farver 120 stk

SKU
3022801
Q-connect tegnestifter i assorterede farver er ideelle til at fastgøre dokumenter til en væg eller overflade og kommer i en pakke med 120 stk.
På lager, 1-2 dages leveringstid
Specifikationer
FarveMulti
MærkeQ-connect
Specifikationer
Kollistørrelse10
SKU3022801
Specifikationer
Antal i ydre karton240
Antal120 stk
Beskrivelse
Q-connect tegnestifter i assorterede farver er ideelle til at fastgøre dokumenter til en væg eller overflade og kommer i en pakke med 120 stk. Brug de praktiske stifter med flad snude og spids metalnål til at holde styr på indholdet på din opslagstavle.

Et uundværligt redskab når du skal have overblik på større projekter, huske aftaler i kalenderen eller holde styr på vigtige dokumenter. Tegnestifterne er gode og simple værktøjer til en overskuelig hverdag, hvor ingen papirer eller informationer går tabt.

Skab et system med de mange forskellige farver som både trykstifter, tegnestifter og kortnåle kommer i. På denne måde kan du prioritere dine gøremål og give forskellige kunder eller projekter en farve, så du ikke skal bekymre dig om at glemme vigtige arbejdsopgaver. Orienter dig på tavlen for at være sikker på, at du er helt up to date og ikke har nogen hængepartier.
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger