Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Stabilo Boss Original sampak med 8 assorterede farver

SKU
1104065
Stabilo Boss Original æske med otte forskellige farvede overstregningstusser med skråskåret skrivespids.
På lager, 1-2 dages leveringstid
Specifikationer
MærkeStabilo
TypeTekstmarker
SKU1104065
Specifikationer
SkrivefarveMulti
Antal i ydre karton25
Antal farver8 farver
Specifikationer
Stregbredde5 mm
Kollistørrelse5
SpidsSkrå
Beskrivelse
Stabilo Boss Original highlightere sammenpakning bestående af otte farveprægtige farver med mejselformede skrå skrivespids, der giver mulighed for to forskellige linjebredder på henholdsvis 2 mm og 5 mm.

Den velkendte tekstliner til overstregning i sampak med otte assorterede farver – et oplagt valg til tekstmarkering på papir og kopi.

Plastæsken indeholder otte forskellige praktiske og blændende farver, nemlig farverne gul, orange, lyserød, koralrød, pink, grøn, turkis og blå. Alle et effektivt arbejdsredskab, der nemt skaber overblik over selv de mindste detaljer.

Overstregningspenne er perfekte til enhver, der læser og analyserer tekster og skal koncentrere sig om den væsentligste information.

De klassiske tekstmarker fra Stabilo har en praktisk tegnefarve, som nemt oplyser den ønskede tekst, og lader det vigtigste træde frem.

Det tidløse design ligger godt i hånden og overstregningstuschere leverer med deres brede skæfte et fantastisk greb og sikrer en suveræn skrivekomfort – selv for de allermindste, hvor finmotorikken er mindre stabil. Det skyldes den firkantet og buttede form, der giver et bekvemt og godt greb om pennene.

Tekstmarkererne er udstyret med vandbaseret hurtigtørrende blæk, der bekymringsfrit skriver og markerer på alle former for papir og pap.

Derudover har highlightererne den særlige egenskab, at de kan ligge uden hætte i op til fire timer, uden at indtørre.

Den skråskåret og mejselformede skrivespids i filt muliggør skrivestreger i forskellige tykkelser, og det fluorescerende blæk fordrer til kreativitet og leg.

Uundværlig klassiker, der er ideelle til penalhuset eller kontorets skuffekabinet.
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger