Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Stabilo Boss Original tekstmarkere sampak 15 farver

SKU
1104137
Stabilo overstregningstusser model Boss Original sæt med 15 forskellige skønne farver og skrå skrivespids i bordstativ.
På lager, 1-2 dages leveringstid
Specifikationer
MærkeStabilo
TypeTekstmarker
SpidsSkrå
Specifikationer
SkrivefarveMulti
SKU1104137
  
Specifikationer
Stregbredde5 mm
Antal farver15 farver
  
Beskrivelse
Stabilo Boss Original highlightere sammenpakning bestående af bordstativ med 15 pastelfarver med mejselformede skrå skrivespids, der giver mulighed for to forskellige linjebredder på henholdsvis 2 mm og 5 mm.

Den velkendte tekstliner til overstregning i bordstativ med 15 assorterede farver – et oplagt valg til tekstmarkering på papir og kopi.

Bordstativet indeholder 15 forskellige praktiske og betagende farver, nemlig farverne gul, mat orange, koral, rosa, pink, lyserød, lilla, støvblå, lyseblå, lysegrøn, turkis, mintgrøn, lyselilla, violet og grøn. Alle et effektivt arbejdsredskab, der nemt skaber overblik over selv de mindste detaljer.

Overstregningspenne er perfekte til enhver, der læser og analyserer tekster og skal koncentrere sig om den væsentligste information.

De klassiske tekstmarker fra Stabilo har en praktisk tegnefarve, som nemt oplyser den ønskede tekst, og lader det vigtigste træde frem.

Det tidløse design ligger godt i hånden og overstregningstuschere leverer med deres brede skæfte et fantastisk greb og sikrer en suveræn skrivekomfort – selv for de allermindste, hvor finmotorikken er mindre stabil. Det skyldes den firkantet og buttede form, der giver et bekvemt og godt greb om pennene.

Tekstmarkererne er udstyret med vandbaseret hurtigtørrende blæk, der bekymringsfrit skriver og markerer på alle former for papir og pap.

Derudover har highlightererne den særlige egenskab, at de kan ligge uden hætte i op til fire timer, uden at indtørre.

Den skråskåret og mejselformede skrivespids i filt muliggør skrivestreger i forskellige tykkelser, og det fluorescerende blæk fordrer til kreativitet og leg.
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger