Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Staedtler Textsurfer Classic sampak med 4 tekstmarkere i 3 forskellige farver

SKU
1104123
Staedtler overstregningstusser model Textsurfer Classic 364 sæt med fire skråskåret highlightere i farverne gul, grøn og pink.
Forventet leveringstid ca. 9 dage
Specifikationer
MærkeStaedtler
TypeTekstmarker
Antal farver4 farver
Specifikationer
SkrivefarveMulti
Kollistørrelse10
SpidsSkrå
Specifikationer
Stregbredde5 mm
SKU1104123
  
Beskrivelse
Staedtler overstregningstusser model Textsurfer Classic i sampak med 1 grøn, 1 lyserød og 1 gul plus en ekstra gul tekstmarkør.

Tekstmarkerne har en skråskåret ultrablød variabel skrivespids på 1 til 5 mm, og alt efter hvordan tusserne vendes ved brug, kan der skrives med henholdsvis tynd og bred stregbredde.

De klassiske highlightere fra Staedtler overstreger nemt og hurtigt tekst på alle former for papir og pap. Producerer gentagne en pålidelig, dækkende og gennemsigtig farve, så det er nemt at genlæse notater efter overstregning.

Desuden er markerne INKJET SAFE, hvilket betyder at blækket ikke ødelægger eller udtværer inkjet-udskrifter (prints) ved enkel overstregning, og hverken trænger igennem papiret eller flyder ud.

Highlightererne er forsynet med vandbaseret og hurtigtørrende blæk, der let genopfyldelse. Derudover har tuscher twisthætte, der skaber en nem åbning – også for de helt små, hvor finmotorikken ikke er den allerbedste endnu.

Den store blækbeholder garanterer lang ydeevne, og det miljøvenlige PP-skaft og hætte, sikrer lang levetid.

Sammenpakningen består af –
- 1 grøn tekstmarker
- 1 lyserød tekstmarker
- 2 gule tekstmarkere
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger