Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Staedtler Lumocolor Duo 348 sampak med 4 assorterede dobbelt spids markere

SKU
1106749
Staedtler 2-i-1 permanente tuscher model Lumocolor Duo 348 sammenpakning med en 0,6 mm og en 1,5 mm skriftstreg i fire forskellige farver.
På lager, 1-2 dages leveringstid
Specifikationer
MærkeLumocolor
TypePermanent marker
SKU1106749
Specifikationer
SkrivefarveMulti
Antal i ydre karton100
Antal farver4 farver
Specifikationer
Stregbredde1,5 mm
Kollistørrelse10
SpidsRund
Beskrivelse
Staedtler permanent markersæt model Lumocolor Duo 348 med to forskellige stregbredder på henholdsvis 0,6 mm og 1,5 mm i skrivefarverne rød, blå, grøn og sort.

Duo markerne fra Staedtler er en 2-i-1 version af den populære og velkendte Staedtler permanente tusch. Med en Duo fås to stregbredder i bare én pen.

Lumocolor 348 serien har to runde spidser, en smal bredde med en skriftstreg på 0,6 mm i den ene ende og en mellem bredde skriftstreg på 1,5 mm i den anden ende.

Staedtler tuscherne skriver på alverdens overflader såsom karton, plastik samt metal, og er gode til en lang række formål. Skriv fx ubekymret på overflader som pap, boblefolie og foam, glas og porcelæn eller træ og sten.

Markerne rummer blæk uden kemiske stoffer såsom xylen og toluene, hvilket gør dem mere miljøvenlig og samtidig lugtfri for lugten af sprit ved brug. Da blækket oveni tørrer super hurtigt, tværes skriften ikke ud og den er derfor et godt skriveredskab for venstrehåndet, da hånden ikke smudses til ved brug.

Derudover er blækket DRY SAFE, og tuscherne kan dermed ligge i dagevis uden hætte, uden at de indtørrer.

Markerne leveres i en smart stand-up boks, så det er hurtigt og nemt at skifte imellem dem og så de ikke bliver væk, men i stedet holdes samlet.

- Grøn, rød, blå og sort skrivefarve
- To forskellige stregbredder på henholdsvis 0,6 mm og 1,5 mm
- To runde skrivespidser
- Permanent blæk
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger