Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Staedtler Lumocolor 318 overheadpenne i sampak

SKU
1107054
Staedtler overheadpenne sæt med fire forskellige farver og en stregbredde på 0,6 mm.
På lager, 1-2 dages leveringstid
Specifikationer
MærkeLumocolor
TypeOverheadpen
SKU1107054
Specifikationer
SkrivefarveMulti
Antal i ydre karton200
Antal farver4 farver
Specifikationer
Stregbredde0,6 mm
Kollistørrelse10
SpidsRund
Beskrivelse
Staedtler overheadpenne model Lumocolor 318 med 0,6 mm skrivestreg i fire assorteret farve og med permanent hurtigtørrende blæk.

Sammenpakning indeholder fire funktionelle markere i farverne grøn, rød, sort og blå, som leveres i et smart Staedtler stand-up etui, der gør det nemt og enkelt at holde styr og overblik over pennene.

Med Lumocolor 318 kan der skrives på lang række overflader som fx pap, overheads, plastisk, metal, boblefolie og skumfoam, glas og porcelæn samt sten og træ.

Markerne indeholder blæk uden kemiske stoffer som fx xylen og toluene, hvilket gør dem mere miljøvenlige og samtidigt fri for lugten af sprit ved brug.

Da blækket tørrer hurtigt, tværes skriften ikke ud og pennene er derfor yderst brugbar for venstrehåndet, da hånden ikke smudses til ved anvendelse.  

Det hurtigtørrende blæk bevirker, at tusserne er særlig velegnede til brug på overheads. Blækket er desuden DRY SAFE, der gør at pennene kan tåle at ligge uden hætte, uden at udtørre.

Derudover er Staedtlers Lumocolor tusserne desuden designet med det praktiske og særlige AIRPLANE SAFE-system, som gør at den kan medbringes i kufferten under flyvninger, uden at lækker når de udsættes for tryk.

- Small stregbredde med 0,6 mm skrivespids
- Skrivefarven blå, grøn, sort og rød
- Rund tynd fiberspids
- Permanent & hurtigtørrende blæk
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger