Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Staedtler Lumocolor 351B sampak

SKU
1106708
Staedtler Lumocolor sammenpakning med 4 whiteboardtuscher i skrivebredden 2 mm til 5 mm.
På lager, 1-2 dages leveringstid
Specifikationer
MærkeLumocolor
TypeWhiteboardmarker
SKU1106708
Specifikationer
SkrivefarveMulti
Antal i ydre karton120
Antal farver4 farver
Specifikationer
Stregbredde5 mm
Kollistørrelse5
SpidsSkrå
Beskrivelse
Staedtler whiteboardmarker sæt med 4 assorterede farver (rød, blå, grøn og sort) i stregbredden 2 mm til 5 mm.

Whiteboardpennene har skrå spids, hvilket giver mulighed for varieret skrivetykkelser, og indeholder desuden hurtigtørrende blæk uden kemiske stoffer såsom xylen og toluene.

Derudover er Staedtlers Lumocolor designet med det praktiske og særlige AIRPLANE SAFE-system, som gør at den kan medbringes i kufferten under flyvninger, uden at markeren lækker når den udsættes for tryk.

En anden praktisk funktion ved Lumocolor 351B-serien er, at markerne kan efterlades uden hætte i dagevis, uden at tørre ind.

Markøren indeholder hurtigtørrende blæk uden kemiske stoffer såsom xylen og toluene, hvilket gør den mere miljøvenlig og samtidig fri for lugten af sprit. Tuschens streger og tegninger fjernes ligeledes hurtigt og nemt fra whiteboards og glatte overflader som fx glas og porcelæn, helt uden at det efterlader spor.

Pennene leveres i en smart opbevaringsstand-up-boks, så det er hurtigt og nemt at skifte imellem farverne ved brug og holder samtidig samling på tusserne, når disse ikke anvendes.

Med Lumocolor 351B kan du skrive på whiteboards samt glas og porcelæn, og Staedtler markerne er virkelig gode til præsentationer, i forbindelse med fremlæggelser eller konferencer og selvfølgelig ved undervisningsbrug.
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger