Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Staedtler Lumocolor 351B whiteboardmarker med rød skrivefarve

SKU
1106696
Staedtler whiteboardtusch model 315B med en skrivestreg på 5 mm i farven rød.
På fjernlager, 6 dages leveringstid
Specifikationer
MærkeLumocolor
TypeWhiteboardmarker
SKU1106696
Specifikationer
SkrivefarveRød
Antal i ydre karton320
SpidsSkrå
Specifikationer
Stregbredde5 mm
Kollistørrelse10
  
Beskrivelse
Staedtler whiteboardtavletus med en praktisk skrå bred skrivespids på 5 mm i en klar rød skrivefarve.

Whiteboardpennen har skråskåret spids, hvilket giver mulighed for varieret skrivetykkelse, og indeholder desuden hurtigtørrende blæk uden kemiske stoffer såsom xylen og toluene.

Med Lumocolor 351B kan du skrive på whiteboards samt glas og porcelæn, og Staedtler markerne er virkelig gode til præsentationer, i forbindelse med fremlæggelser eller konferencer og selvfølgelig ved undervisningsbrug.

Whiteboardtussen er udstyret med et komfortabel PP-skaft, der ikke bare sikrer lang holdbarhed, men også en behagelig skriveoplevelse.

Derudover er Staedtlers Lumocolor designet med det praktiske og særlige AIRPLANE SAFE-system, som gør at den kan medbringes i kufferten under flyvninger, uden at markeren lækker når den udsættes for tryk.

En anden praktisk funktion ved Lumocolor 351B-serien er, at markeren kan efterlades uden hætte i dagevis, uden at tørre ind.

Det miljøvenlige whiteboardskriveredskab lugter hverken af sprit og er supernem at fjernes fra whiteboards samt glatte overflader som glas og porcelæn, helt uden at den efterlader spor og skygger.
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger