Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Uni Posca 17K ekstra bred paintmarker med 15 mm spids i farven lyseblå

SKU
1104269
Uni Posca tusch model 17K med ekstra bred og rektangulære skrivespids i tegnefarven lyseblå.
På fjernlager, ca. 1 uges leveringstid
Specifikationer
MærkeUni Posca
TypePaintmarker
SpidsFirkantet
Specifikationer
SkrivefarveLyseblå
Kollistørrelse5
  
Specifikationer
Stregbredde15 mm
SKU1104269
  
Beskrivelse
Uni Posca paintmarker model 17K med rektangulære XXL stregbredde på 15 mm i malefarven lyseblå.

Den rektangulære ekstra bredde spids er ideel til ensfarvede flader og farvede baggrunde. Med sin ikoniske XXL-størrelse er tuschen en forbundsfælle for kunstnere og professionelle, når de kæmpestore værker skal skabes.

Mal den perfekte baggrund på virkelig store underlag og design helt nemt store reklameskilte. Egnet til amatører inden for dekoration i hjemmet for at shine et rum, et møbel, et stof eller bare en stor genstand. Ligesom markeren også er velegnede for professionelle, når butiksvinduet eller bannere skal udsmykkes.

Hurtig, synlig, smart, gavmild – med en Posca 17K tus er det hurtigt at udfylde ensartede farveflader og baggrunde. Ligesom stregens bredde er ideel til en skiltning, der kan ses på lang afstand. Den rektangulære spids med en skrå side giver desuden en perfekt afgrænsning af stregerne, mens indholdet er egnet til spidsens bredde for at dække overflader med blot en enkelt stregsætning.

En praktisk paintmarker med vandbaseret og suveræn dækkende bestandigt pigmentblæk, der er modstandsdygtig over for UV-stråler. Perfekt til alle kreative projekter, både udendørs og indendørs.

Dekorere alverdens facader - både glatte og ru overflader som fx glas, metal, tekstil, plastik og karton samt pap. Dækker endda også mørke eller gennemsigtige baggrunde, og leverer altid en flot farve på alle typer af papir. Når tuschens farve er tør, kan der endda males ovenpå med en ny farve, uden at farverne flyder sammen eller udtværer hinanden.

En alsidig tusch med en tilstrækkelig bred skrivespids til at skrive iøjnefaldende budskaber og storslået beskeder, og en tilfredsstillende kraftig spids til at tegne fantasifulde kreationer og store illustrationer.
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger