Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Uni Posca 17K sampak med ekstra brede paintmarkere i 8 forskellige farver

SKU
1104272
Uni Posca tuscher model 17K med ekstra bred og rektangulære skrivespids på 15 mm i otte assorterede farver.
På fjernlager, 5 dages leveringstid
Specifikationer
MærkeUni Posca
TypePaintmarker
SpidsFirkantet
Specifikationer
SkrivefarveMulti
SKU1104272
  
Specifikationer
Stregbredde15 mm
Antal farver8 farver
  
Beskrivelse
Uni Posca paintmarkere model 17K med rektangulære XXL stregbredde på 15 mm i malefarverne lyserød, gul, rød, grøn, mørkeblå, lyseblå, sort og hvid.

De rektangulære ekstra brede spidser er ideelle til ensfarvede flader og farvede baggrunde. Med sin ikoniske XXL-størrelse er tuscherne en forbundsfælle for kunstnere og professionelle, når de kæmpestore værker skal skabes.

Mal den perfekte baggrund på virkelig store underlag og design helt nemt store reklameskilte. Egnet til amatører inden for dekoration i hjemmet for at shine et rum, et møbel, et stof eller bare en stor genstand. Ligesom markeren også er velegnede for professionelle, når butiksvinduet eller bannere skal udsmykkes.

Hurtig, synlig, smart, gavmild – med Posca 17K tusserne er det hurtigt at udfylde ensartede farveflader og baggrunde. Ligesom stregens bredde er ideel til en skiltning, der kan ses på lang afstand. Den rektangulære spids med en skrå side giver desuden en perfekt afgrænsning af stregerne, mens indholdet er egnet til spidsens bredde for at dække overflader med blot en enkelt stregsætning.

Praktiske paintmarkere med vandbaseret og suveræn dækkende bestandigt pigmentblæk, der er modstandsdygtig over for UV-stråler. Perfekt til alle kreative projekter, både udendørs og indendørs.

Dekorere alverdens facader - både glatte og ru overflader som fx glas, metal, tekstil, plastik og karton samt pap. Dækker endda også mørke eller gennemsigtige baggrunde, og leverer altid en flot farve på alle typer af papir. Når tuschens farve er tør, kan der endda males ovenpå med en ny farve, uden at farverne flyder sammen eller udtværer hinanden.

Alsidige tuscher med en tilstrækkelig bred skrivespids til at skrive iøjnefaldende budskaber og storslået beskeder, og en tilfredsstillende kraftig spids til at tegne fantasifulde kreationer og store illustrationer.  
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger