Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Uni Posca 1M markere med glimmer i sampak med 1,0 mm stregbredde i 7 forskellige farver

SKU
1103825
Uni Posca finelinere model 1M med ekstrafin stregbredde på 1,0 mm sampak med 7 assorterede farver med glimmer.
Udsolgt, leveringstid ukendt
Specifikationer
MærkeUni Posca
TypePaintmarker
Antal farver7 farver
Specifikationer
SkrivefarveMulti
Kollistørrelse10
SpidsRund
Specifikationer
Stregbredde1 mm
SKU1103825
  
Beskrivelse
Uni Posca paintmarkere model 1M med smal stregspids på 1,0 mm i skrivefarverne lyserød, blå, lilla, violet, grøn, orange og koralrød med glimmer.

De meget smalle spidser er ideelle til kreationer på helt små formater. Med sin lille størrelse og kegleformede spids er 1M modellen værdsat af både debutanter og erfarne, som bruger den til at lægge farver på en meget præcis måde.

Tuscherne er egnet for såvel amatører inden for kreativ fritid og professionelle til at sætte farve på et dokument eller farvelægge illustrationer.

Præcise, pålidelige, originale og praktiske paintmarkere med vandbaseret og suveræn dækkende pigmentblæk, der er modstandsdygtig over for UV-stråler. Perfekt til alle kreative hobbyprojekter, både udendørs og indendørs.

Dekorere alverdens facader - både glatte og ru overflader som fx glas, metal, tekstil, plastik og karton samt pap. Dækker endda også mørke eller gennemsigtige baggrunde, og leverer altid en flot farve på alle typer af papir. Når en enkelte tuschs farve er tør, kan der endda males ovenpå med en ny farve, uden at farverne flyder sammen eller udtværer hinanden.

Alsidige tuscher med en tilstrækkelig smal skrivespids til at skrive smukke budskaber og gode beskeder, og en tilfredsstillende kraftig spids til at tegne flotte kreationer og detaljer. Mal stilsikkert på materialer som fx sten, papir, metal og glas overflader, og få inspirerende resultater hver gang.
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger