Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Uni Posca 1MC paintmarker med ekstra smal spids på 1 mm i farven sort

SKU
1103814
Uni Posca marker model 1MC med ekstratynd stregbredde på 0,7 mm til 1 mm i skrivefarven sort.
På fjernlager, ca. 1 uges leveringstid
Specifikationer
MærkeUni Posca
TypePaintmarker
SpidsRund
Specifikationer
SkrivefarveSort
Kollistørrelse12
  
Specifikationer
Stregbredde1 mm
SKU1103814
  
Beskrivelse
Uni Posca tusch model 1MC med ekstrafin, kegleformede og variabel skrivespids på 0,7 mm til 1 mm i farven sort.

Den meget smalle spids er ideel til kreationer på helt små formater. Med sin lille størrelse og kegleformede spids er den værdsat af både debutanter og erfarne, som bruger den til at lægge farver på en meget præcis måde.

Tuschen er egnet for såvel amatører inden for kreativ fritid og professionelle til at sætte farve på et dokument, farvelægge illustrationer eller måske meget præcise markeringer.

Paintmarkeren har en vandbaseret og suveræn dækkende bestandig pigmentblæk til alverdens facader - både glatte og ru overflader som fx glas, metal, tekstil, plastik og karton samt pap. Dækker endda også mørke eller gennemsigtige baggrunde, og leverer altid en flot farve på alle typer af papir. Når tuschens farve er tør, kan der dertil males ovenpå med en ny farve, uden at farverne flyder sammen eller udtværer hinanden. Perfekt til alle kreative hobbyprojekter, både udendørs og indendørs, og det hurtigtørrende blæk er ligeledes meget modstandsdygtig over for UV-stråler.

Brugervenligheden er stor, og paintmarkeren giver en lige og sikker streg hver gang. Kreationerne kan simpelthen ikke mislykkes. Desuden er pennen praktisk, og passionerede mennesker vil nyde at bruge den når som helst og hvor som helst.

En alsidig tusch med en tilstrækkelig smal skrivespids til at skrive smukke budskaber og tilfredsstillende kraftig spids til at tegne flotte kreationer. Mal stilsikkert på materialer som fx sten, papir, karton, metal og glas overflader, og få inspirerende resultater hver gang.
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger