Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Uni Posca 1MR marker med ultrasmal skrivespids på 0,7 mm i farven metallic rosa

SKU
1103537
Uni Posca fineliner model 1MR med ekstrafin stregbredde på 0,7 mm i tegnefarven metallic rosa.
Forventet leveringstid ca. 9 dage
Specifikationer
MærkeUni Posca
TypePaintmarker
SpidsRund
Specifikationer
SkrivefarveRosa
Kollistørrelse12
  
Specifikationer
Stregbredde0,7 mm
SKU1103537
  
Beskrivelse
Uni Posca paintmarker model 1MR med ultrafin og kalibrerede stregspids på 0,7 mm i skrivefarven metallic rosa.

Den delikate kalibrerede spids er præcis og giver mulighed for at tegne helt smalle streger. Ekstra smal skivespids i en ring af metal, der lever stabilitet, men ellers de samme skønne kvaliteter som en tuschpen med maling – bare i from af en blyant.

Designet til amatører og professionelle, som ønsker en meget smal og tæt streg, og en bred vifte af farveeffekter. Egnet til kreatører som fx producerer grafiske skitser samt tegninger. Eller kunstnere for at lægge sidste hånd på værket og udføre unikke detaljer eller konturer med absolut præcision.

Præcis, pålidelig, original og praktisk paintmarker med vandbaseret og suveræn dækkende bestandigt pigmentblæk, der er modstandsdygtig over for UV-stråler. Perfekt til alle kreative hobbyprojekter, både udendørs og indendørs.

Dekorere alverdens facader - både glatte og ru overflader som fx glas, metal, tekstil, plastik og karton samt pap. Dækker endda også mørke eller gennemsigtige baggrunde, og leverer altid en flot farve på alle typer af papir. Når tuschens farve er tør, kan der endda males ovenpå med en ny farve, uden at farverne flyder sammen eller udtværer hinanden.

En alsidig fineliner tusch med en tilstrækkelig smal skrivespids til at skrive smukke budskaber og gode beskeder, og en tilfredsstillende kraftig spids til at tegne flotte kreationer og detaljer.
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger