Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Uni Posca 3ML paintmarker med 1,3 mm stregbredde i farven glitter violet

SKU
1103969
Uni Posca model 3ML marker med smal kegleformede tegnespids på 1,3 mm i skrivefarven violet med glimmer.
Forventet leveringstid ca. 9 dage
Specifikationer
MærkeUni Posca
TypePaintmarker
SpidsRund
Specifikationer
SkrivefarveViolet
Kollistørrelse12
  
Specifikationer
Stregbredde1,3 mm
SKU1103969
  
Beskrivelse
Uni Posca paintmarker model 3ML med universel og kegleformede smal skrivespids på 1,3 mm i farven glitrende violet.

Fold kreativiteten ud med en Posca tusch. Den smalle spids på 1,3 mm ved 3M modellen er det ultimative kunstnerredskab for kendere. Den giver mulighed for at kreere, skabe og dekorere eller markere med en præcis og sikker gestus på alt det, der inspirerer. Med en Posca marker kan stort set alle materialer nemlig skrives på og dekoreres.

Det er tuschen, der kan farvelægge alt. Den er velegnet til at slå dekorative streger på både glatte og ru flader som fx papir, pap, træ, tekstiler, plastik, glas, keramik, porcelæn og metaller som jern, aluminium og rustfrit stål. Uanset hvilket materiale der skal farves eller udsmykkes, er der garanteret en fabelagtig dækevne med en Posca pen. Desuden trænger farven ikke gennem almindeligt standard papir.

Fremstil scrapbøger og kort, eller tegn på fotos og skriv på glas og porcelæn. Eller få en T-shirt og tekstiler til shine og pynt et par gamle sko med personlige udsmykninger. Farven holder – selv efter vask. Stryg blot det farvelagte stof inden vask for at få malingen til holde.

En tus fra Posca kan lave rene og præcise streger på kreative projekter. Mal fx finurlige motiver på keramik og porcelæn, og brænd farven permanent efterfølgende i ovnen.

Alle Posca tusser har en lille kugle i pennen, som skal rystes for at få farven ud af skaftet. Når kuglen bevæger sig, blandes tuschens komponenter, så farven kan trykkes ud i et jævnt dækkende farvelag. Spidsen på markeren kan ligeledes tages af og vendes eller renses, hvis der er behov for det.
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger