Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Uni Posca 5M sæt bestående af 8 assorterede paintmarkere med 2,5 mm skrivespids

SKU
1104025
Uni Posca 5M sammenpakning med otte smukke og farverige farver med fiberspids på 2,5 mm.
Forventet leveringstid ca. 9 dage
Specifikationer
MærkeUni Posca
TypePaintmarker
SpidsRund
Specifikationer
SkrivefarveMulti
SKU1104025
  
Specifikationer
Stregbredde2,5 mm
Antal farver8 farver
  
Beskrivelse
Uni Posca 5M paintmarkere æske med otte assorterede farver i regnbuens nuancer.

Boksen indeholder otte skønne farver med kegleformede spids på 2,5 mm i farverne grøn, lyserød, rød, gul, mørkeblå, sort, hvid og turkis.  

Posca tusserne er egnet til alle slags kreationer – både for professionelle og amatører, idet den ikke alene giver mulighed for at tegne en præcis streg, men også giver en smuk farvelægning.

Paintmarkerne har vandbaseret og suveræn dækkende bestandig pigmentblæk til alverdens facader - både glatte og ru overflader som fx glas, metal, tekstil, plastik og karton samt pap. Dækker endda også mørke eller gennemsigtige baggrunde, og leverer altid flotte farver på alle typer af papir.

Når den enkelte tuschs farve er tør, kan der desuden males ovenpå med en ny farve, uden at farverne flyder sammen eller udtværer hinanden.

Perfekt til alle kreative hobbyprojekter, både udendørs og indendørs, og det hurtigtørrende blæk er meget modstandsdygtig over for UV-stråler.

Mal stilsikkert på materialer som fx sten, papir, karton, metal og glas overflader, og få flotte resultater hver gang. De er ligeledes ideel til at customisere uregelmæssige, porøse overflader såsom træ og beton.

Resultatet af farveintensiteten varierer efter hvilke porøse underlag der anvendes, og tusserne kan desuden viskes ud igen på de fleste glatte, ikke svampede materialer. Ligesom det er muligt at bruge en fikserende lak for at beskytte de færdige kreationer efterfølgende.

Deres brugervenlighed gør også pennene til et ideelt redskab for at give nybegyndere mulighed for at udtrykke deres kreativitet.

Husk at ryste pennene omhyggeligt inden brug, og nænsom pumpe blækket ned i fiberspidsen før anvendelse den første gang.
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger