Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Uni Posca 5M tus med 2,5 mm spids i farven mørkegrøn

SKU
1103989
Uni Posca paintmarker model 5M med 2,5 mm kegleformede skrivespids i en mørkegrøn skrivefarve.
På lager, 1-2 dages leveringstid
Specifikationer
MærkeUni Posca
TypePaintmarker
SpidsRund
Specifikationer
SkrivefarveMørkegrøn
Kollistørrelse12
  
Specifikationer
Stregbredde2,5 mm
SKU1103989
  
Beskrivelse
Uni Posca 5M marker med alsidige, kegleformede spids på 2,5 mm i skrive- og tegnefarven mørkegrøn.

Posca tussen er egnet til alle slags kreationer – både for professionelle og amatører, idet den ikke alene giver mulighed for at tegne en præcis streg, men også giver en smuk farvelægning.

Paintmarkeren har vandbaseret og suveræn dækkende bestandig pigmentblæk til alverdens facader - både glatte og ru overflader som fx glas, metal, tekstil, plastik og karton samt pap. Dækker endda også mørke eller gennemsigtige baggrunde, og leverer altid flotte farver på alle typer af papir.

Når tussens farve er tør, kan der desuden males ovenpå med en ny farve, uden at farverne flyder sammen eller udtværer hinanden.

Perfekt til alle kreative hobbyprojekter, både udendørs og indendørs, og det hurtigtørrende blæk er meget modstandsdygtig over for UV-stråler.

Mal stilsikkert på materialer som fx sten, papir, karton, metal og glas overflader, og få flotte resultater hver gang. Den er ligeledes ideel til at customisere uregelmæssige, porøse overflader såsom træ og beton.

Resultatet af farveintensiteten varierer efter hvilke porøse underlag der anvendes, og tussen kan desuden viskes ud igen på de fleste glatte, ikke svampede materialer. Ligesom det er muligt at bruge en fikserende lak for at beskytte de færdige kreationer efterfølgende.

Dens brugervenlighed gør også pennen til et ideelt redskab for at give nybegyndere mulighed for at udtrykke deres kreativitet.

Husk at ryste pennen omhyggeligt inden brug, og nænsom pumpe blækket ned i fiberspidsen før brug den første gang.
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger