Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Uni Posca 7M tusch med 5,5 mm rund spids i farven lyseblå

SKU
1104224
Uni Posca marker model 7M med variabel rund og solid skrivespids på 4,5 mm til 5,5 mm i malefarven lyseblå.
På fjernlager, 5 dages leveringstid
Specifikationer
MærkeUni Posca
TypePaintmarker
SpidsRund
Specifikationer
SkrivefarveLyseblå
Kollistørrelse6
  
Specifikationer
Stregbredde5 mm
SKU1104224
  
Beskrivelse
Uni Posca paintmarker model 7M med bred rund skrivespids på 4,5 mm til 5,5 mm i tegnefarven lyseblå.

Det sidste skud på stammen i Posca sortimentet er den praktiske 7M model med en bred og kegleformet spids, der på grund af dens bredde og alsidighed giver mulighed for en præcis udfyldning og et præcisionsarbejde på større værker.

Egnet til amatører inden for dekoration i hjemmet for at shine et rum, et møbel, et stof eller bare en stor genstand. Ligesom markeren også er velegnede for professionelle, når butiksvinduet eller bannere skal udsmykkes.

Effektiv, præcis, pålidelig og letanvendelig - den brede, kegleformede spids er egnet til at skabe kreationer i store formater, og er desuden ideel til at lægge farver og tegne præcise streger i stor skala.

En praktisk paintmarker med vandbaseret og suveræn dækkende pigmentblæk, der er modstandsdygtig over for UV-stråler.

Dekorere alverdens facader - både glatte og ru overflader som fx glas, metal, tekstil, plastik og karton samt pap. Dækker endda også mørke eller gennemsigtige baggrunde, og leverer altid en flot farve på alle typer af papir. Når tuschens farve er tør, kan der endda males ovenpå med en ny farve, uden at farverne flyder sammen eller udtværer hinanden.

En alsidig tusch med en tilstrækkelig bred skrivespids til at skrive iøjnefaldende budskaber og storslået beskeder, og en tilfredsstillende solid spids til at tegne fantasifulde kreationer og store præcise illustrationer. Et naturligt supplement til Posca 8K serien.
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger