Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Uni Posca 8K paintmarker med skrå 8 mm spids i farven brændt orange

SKU
1104227
Uni Posca tusch model 8K med skrå og bred skrivespids på 8 mm i malingsfarven brændt orange.
På fjernlager, 5 dages leveringstid
Specifikationer
MærkeUni Posca
TypePaintmarker
SpidsSkrå
Specifikationer
SkrivefarveOrange
Kollistørrelse6
  
Specifikationer
Stregbredde8 mm
SKU1104227
  
Beskrivelse
Uni Posca model 8K med bred skråskåret spids på 8 mm i tegnefarven brændtorange.

Den brede og skrå spids er perfekt og effektiv til at tegne kurver og dække store overflader. Med den brede, skråskåret spids giver Posca 8K ikke alene muligheden for at tegne nøjagtige krumninger med en skrå grafisk effekt, men også at lægge farve på virkelig store overflader.

Ideel til dekoration på ensfarvede farveflader, markeringer og selvfølgelig STREET-bogstaver. Mal og tegn på alle mulige underlag både indendørs og udendørs.

Mal den perfekte baggrund på virkelig store underlag og design helt nemt store reklameskilte. Egnet til amatører inden for dekoration i hjemmet for at shine et rum, et møbel, et stof eller bare en stor genstand. Ligesom markeren også er velegnede for professionelle, når butiksvinduet eller bannere skal udsmykkes.

Effektiv, præcis, praktisk og økonomisk – med en Posca 8K tus er det hurtigt at udfylde ensartede farveflader og baggrunde. Ligesom den skråskåret streg er ideel når det er vigtigt at kontrollere stregerne og gøre dem smallere. En praktisk paintmarker med vandbaseret og suveræn dækkende pigmentblæk, der er modstandsdygtig over for UV-stråler.

Dekorere alverdens facader - både glatte og ru overflader som fx glas, metal, tekstil, plastik og karton samt pap. Dækker endda også mørke eller gennemsigtige baggrunde, og leverer altid en flot farve på alle typer af papir. Når tuschens farve er tør, kan der endda males ovenpå med en ny farve, uden at farverne flyder sammen eller udtværer hinanden.

En alsidig tusch med en tilstrækkelig bred skrivespids til at skrive iøjnefaldende budskaber og storslået beskeder, og en tilfredsstillende kraftig spids til at tegne fantasifulde kreationer og store præcise illustrationer.
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger