Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gem produkt til:

Uni Posca F350 1-10 mm spids gul

SKU
1103482
Uni Posca penselpen model F350 brush med variabel tegnestreg på 1 til 10 mm i skrivefarven gul.
Forventet leveringstid ca. 10 dage
Specifikationer
MærkeUni Posca
TypePaintmarker
SpidsKegleformet
Specifikationer
SkrivefarveGul
Kollistørrelse5
  
Specifikationer
Stregbredde10 mm
SKU1103482
  
Beskrivelse
Uni Posca model F350 brush med smidig penselspids på 1 mm til 10 mm i malefarven gul.

Penselspidsen er bøjelig og ideel til kalligrafi samt til at lægge farver. Den fleksible penselspids giver mulighed for at nå ind i alle hjørner og mellemrum og således skabe skønne visuelle effekter med op- og nedadgående bevægelser – præcis ligesom med en rigtig pensel, og dens penselstrøg.

Mal og genfind glæden ved at håndtere en pensel kombineret med de unikke kvaliteter ved Posca F350 brush-tuschen.

Farvelæg skulpturer, afstøbninger eller vanskeligt tilgængelige overflader på kreative værker. Med den smarte penselfunktion er det nemt at male mellem folder, i krumninger, hjørner og kroge.

Fordi pensel-effekten er kombineret med en smal stregbredde, kan selv amatører og nybegyndere helt enkelt anvende pensel-pennen til at designe tegneserier og farvelægge art-toys som fx små rollespilsfigurer og andre hobbygenstande.

Smidig, flydende, praktisk og snild – tuschen er nem at bruge både til at lægge sidste hånd på et omhyggeligt arbejde såvel som til at skabe en fantasifuld kreation. Malingen i pennen strækker sig og glider ud på underlaget for at imprægnere det, idet den efterlader en fuldkommen glat linje og streg. Den giver mulighed for at male uden ujævnheder og uden begrænsninger, og med knappen for enden af pensel-tussen kan den helt rigtige dosis af maling kontrolleres.

Perfekt til langt de fleste kreative hobbyprojekter, både udendørs og indendørs, og det hurtigtørrende blæk er meget modstandsdygtig over for UV-stråler.

Mal stilsikkert på materialer som fx sten, plastik, papir, karton, metal og glas overflader, og få flotte resultater hver gang. Den er ligeledes ideel til at udsmykke uregelmæssige, porøse overflader såsom træ og beton.
Produkt Detaljer
Kunde‌vurderinger